Onze bedrijfscultuur

Inter-Sprint is dé meest toonaangevende distributeur van auto- en vrachtwagenbanden van Europa. Wij bieden onze klanten de grootste en meest complete eigen voorraad van banden. Een uitgebalanceerde multi-merken strategie gecombineerd met onze markt- en productkennis maakt van ons de belangrijkste leverancier van banden in de branche.

Onze complete voorraad omvat alle bekende A-merken, evenals diverse Europese private labels en exclusieve merken geproduceerd door gerenommeerde bandenfabrikanten. Ons indrukwekkende logistieke centrum is gevestigd op het Business Park te Moerdijk.

Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. De ruim 250 medewerkers zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied. Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we ook veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht.